ПрАТ «БМЗ» - постійно вдосконалює методи управління виробничим процесом підвищуючи технологічний рівень і якість продукції, покращуючи та оптимізуючи роботу в своїх підрозділах.

В 2020 році на підприємстві впровадили і поставили на виробництво більше 20-ти видів зубчатих колес, вінців і шестерень для потреб внутрішнього і зовнішнього ринків, застосовуваних на тепловозах таких модифікацій як; ТЕ10М, ТЕ 116, ЧМЕ-3, 2ТЕ10Л, ТЕП-70, М62, ТГМ4 і електровозах ЕР-2ТЕ, ЕР-9Т, ЕР-9Р, ВЛ-10, ВЛ-80, ОПЕ-1А, ПЕ-2У, ЕР-2У, ЧС-4, ЧС-8, ЧС-7.

Безсумнівно головними цілями і завданнями нашого підприємства є задоволення споживача якісним і своєчасно виготовленим товаром. Особливо наше підприємство гарантує високу якість своєї продукції впроваджуючи нові технології, удосконалюючи оснащення і придбаючи нове обладнання.

Основною метою і завданнями підприємства є:

• Мінімізація терміну від розробки технології до постановки на виробництво продукції для забезпечення конкуренто - здатності на ринки продажів;

• Забезпечення вдоволеності замовника;

• Підвищення якості виготовляемої продукції;

• Зменшення кількості внутрішнього браку, за рахунок придбання більш якісних матеріалів і заготовок заощаджуючи на матеріалоємності і трудомісткості, а також підвищення кваліфікації виробничих працівників;

• Створення сприятливих умов для збільшення продуктивності праці.

• Збільшення заробітної плати до 15-20%;

• Пошук нових споживачів для нашої продукції на внутрішньому і зовнішньому ринках, постійна робота з кожним;

• Оптимальне використання внутрішніх трудових резервів, фінансових і матеріальних ресурсів;

• Збільшення об’ємів виготовляємої продукції на протязі всього планового періоду;

• Зацікавленість і залучення нових спеціалістів на завод, збільшення кількості робочих місць.