Приватне акціонерне товариство «Бериславский машинобудівний завод» - одне з найбільших промислових підприємств нашого міста. На сьогоднішній день на підприємстві працює 503 чоловіки.

Не зважаючи на труднощі, які склалися в усьому світі через COVID-19, підприємство працює та виконує заплановані завдання.

Всі структурні підрозділи забезпечені необхідним персоналом. Але підприємству завжди потрібні висококваліфіковані кадри як робітники, так і спеціалісти - інженери в галузі машинобудування для впровадження у виробництво нових сучасних та перспективних технологій.

На завод із задоволенням приходить молодь. На теперішній час 150 чоловік у віці до 35 років працює на підприємстві, з них – 13 учнів. Це майбутні токарі і свердлувальники, фрезерувальники і зуборізальники, оператори верстатів з програмним керуванням, гальваніки і контролери верстаних та слюсарних робіт. Для них спеціалісти проводять теоретичне та практичне навчання. Висококваліфіковані наставники навчать усім навичкам роботи з металом, в обраній професії. Як результат через певний проміжок - вони стають справжніми професіоналами. Не зупиняючись на досягнутому, працівники зможуть освоїти різні суміжні професії, які потрібні підприємству.

Підприємство співпрацює з учбовими закладами України, які готують спеціалістів для нашої галузі.

На сьогодні середня заробітна плата становить 12 тисяч гривень, яка своєчасно виплачується 2 рази на місяць. Всі працівники мають певний соціальний пакет: зараховується страховий стаж, передаються внески до Пенсійного Фонду, харчування в їдальні за пільговими цінами - 18-20 грн.

Адміністрація підприємства прикладає максимум зусиль для забезпечення підприємства завданнями та збереження трудового колективу бериславських машинобудівників .