Шановні машинобудівники, колеги та ветерани заводу!
Прийміть найщиріші та найтепліші вітання з професійним святом - Днем машинобудівника!
Продукція Бериславського машинобудівного заводу завжди славилась своєю надійністю та найвищою якістю. В основі цього – бездоганна праця багатьох поколінь, для яких машинобудування не просто робота, а покликання і доля.
Цей рік уже приніс нам немало досягнень. Ми впорались з плановими завданнями першого півріччя. Основа всіх теперішніх та майбутніх досягнень – комплексна програма модернізації та технічного переоснащення виробництва, яка реалізується сьогодні на підприємстві. Вона дозволяє вирішити складніші задачі, виробляти сучасну, якісну та конкурентоспроможну продукцію.
До кінця поточного року , ще багато належить зробити. Напружений виробничий план вимагає від нас повної самовіддачі. Але в мене є стійка впевненість, що Ваш професіоналізм, вірність заводу та готовність до освоєння нових технологій, дозволить нам досягти поставлених цілей .
Напередодні професійного свята хочу подякувати колективу за добросовісну працю, вірність справі та професії. Щастя, здоров’я та благополуччя вам і вашим сім’ям !